Syksyn värit

dsc_1115

Tänään innostuin metsälenkillämme kuvailemaan ihania syksyn värejä valokuviksi niin pihapiirissämme kuin metsässäkin. Syksy on täynnä upeita, hehkuvia värejä ja lenkillä tuntuikin, että koko ajan sai olla kamera kädessä, kun jokaisesta ihanasta ruskan sävyttämästä asiasta olisi voinut napata kuvan. Mietin myös miten luonto osaakin sommitella kaikki värit niin upeasti yhteen, sillä en voisi kuvitella ruskan näyttävän miltään muulta. Ajattelepa jos ihminen pukisi samana päivänä päälleen ruskeaa, vihreää, keltaista, oranssia, punaista ja sinistä niin millainen sekasotku siitä syntyisi eikä tyyliä voisi ehkä ainakaan kuvailla sointuvaksi ja harmoniseksi, mutta luontopa se vain osaa kerätä kaikki ne upeat värit yhteen ja saa ne näyttämään täydellisiltä yhdessä; siltä, että juuri näin tämän kuuluu ollakin. Metsässä mieleni alkoi tapailemaan myös vuosien takaa Pocahontasista tuttua elokuvakappaletta ’Tuulen värit’, josta pätkä suomennetusta versiosta sopisi kuin nenä päähän kuvastamaan myös Suomen syksyä, sen upeutta, rikasta väriloistoa ja luonnon ainutkertaisuutta, vai mitä mieltä olet?

dsc_1100 dsc_1101 dsc_1102

Sä kuuletko jo suden huudon täyden kuun, sen miksi ilveskissa naurahtaa. Voitko laulaa äänin jylhän isä-vuoren, värit tuulen pystytkö sä maalaamaan, värit tuulen pystytkö sä maalaamaan.

Käy juosten pitkin näitä metsäteitä ja maista marjat maan ja auringon. Voit kieriskellä rikkauksissa aina, huomaat sen mikä niiden arvo on.

On veljiäni sade sekä tuuli ja ystäväni luodut metsien. On kaikki täällä yhteydessä kaikkeen, joka tietä elämän käy kulkien.

Käy näin puumme korkeuksiin, jos ne kaadetaan jää tyhjä taivas vaan.

dsc_1103_2 dsc_1105_2 dsc_1109_2 dsc_1112_2 dsc_1117_2 dsc_1119_2 dsc_1122 dsc_1123

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: