Ruokareseptikirjasto ja päivityksiä blogin ulkoasuun

Parin päivän aikana olen tässä päivittänyt blogin ulkoasua ja toivottavasti tämä uusi musta-valko-harmaa väritys miellyttää teidän lukijoidenkin silmää. Itse ainakin tykkään, että sivusto näyttää nyt kivalta omaan silmään. Värityksen lisäksi blogin valikkoja olen muokannut hieman uuteen uskoon ja esimerkiksi kategoriat ovat muuttaneet sivun vasemmasta laidasta sivuston ylälaitaan, jotta ne ovat paremmin näkyvillä. Samalla blogiin lisäsin aivan uuden kategorian; ruokareseptikirjaston, jonka alakategorioina ovat liha-, lintu-, kala- ja kasvisruuat, salaatit, juomat, jälkiruuat ja leivonnaiset sekä muut ruokareseptit.

DSC_0326 DSC_0456 DSC_0088 2_edited DSC_0017 1_edited

Ruokareseptikirjastoon kerään jatkossa blogini postauksissa esiintyvät ruokareseptit, jotta ne ovat helposti löydettävissä ja noissa postauksissa ei ole mitään ylimääräisiä löpinöitä vaan ainoastaan pelkät reseptit. Postauksen alalaidasta löytyy suora linkki alkuperäiseen postaukseen, josta sitten reseptin yhteydestä löytyy tarinat hetkistä ja tapahtumista mitä kyseisen ruuan ympärillä on milloinkin ollut. Ruokareseptikirjastolle on ollut selvästi tarvetta, koska ensinnäkin käytän blogini reseptejä itse reseptipankkina, joten postausmäärän kasvaessa olen huomannut, että ruokaohjeet hukkuvat muiden juttujen sekaan ja niitä on toisinaan hankala löytää, koska postauksen otsikot eivät välttämättä kerro, mitä reseptejä postauksesta löytyy. Minulta on myös monesti kysytty neuvoa, mistä blogistani jokin tietty resepti löytyy. Nyt siis jatkossa kaikille on helpompi löytää reseptit blogistani, koska ne on koottu fiksusti kuvaavien kategorioiden alle ja myös hakusanalla löytyy helposti ruokareseptikirjaston reseptit.

 

Ruokareseptikirjastoon tosiaan tulen tässä hiljalleen lisäämään myös kaikki jo blogissa julkaistut reseptit, joten sähköpostiseuraajille tämä tarkoittaa muutamien tulevien päivien aikana hieman sähköpostispämmiä, koska blogista lähtee automaattisesti sähköposti-ilmoitus uusista postauksista ja blogi tietysti tulkitsee nuo reseptit, jotka lisään ruokareseptikirjastoon, uusiksi postauksiksi ja kaikista niistä valitettavasti lähtee ilmoitus. Toivottavasti kestätte nämä muutamat päivät, kun ilmoituksia sähköpostiin satelee.

 

Mukavia lukuhetkiä entistäkin ehomman ja paremmin lukijaansa palvelevan Vesta boxin parissa jatkossakin! 🙂

cropped-otsake1.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: