Uunibroileria ja salaattia

Uunibroileria ja salaattia

WP_20150326_010

Ainekset:

  • Broilerin ohutleikkeitä (2-3 per syöjä)
  • suolaa
  • pippuria
  • pestoa
  • haluamiasi salaattiaineksia
  • tuoretta leipää

Laita ohutleikkeet vuokaan, mausta molemmin puolin suolalla, pippurilla ja runsaalla pestolla. Hiero mausteet tasaisesti leikkeiden pintaan. Paista ohutleikkeitä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Nimetön1

Paistumisen aikana valmista salaatti haluamistasi aineksista. Itse pilkoin salaattiin tällä kertaa salaatinlehtiä, tomaattia, porkkanaa, kurkkua, oliiveja sekä mozzarellaa ja maustoin salaattia hiukan kuivatulla oreganolla. Salaatista täyttävämmän ja ruokaisamman saisi lisäämällä vaikkapa täysjyväpastaa, couscousia, kikherneitä tai papuja. Salaatinkastikkeeksi käy esimerkiksi vinegretti, kaupan salaatinkastike tai kuten meillä tällä kertaa oli itsetehty sitruksinen salaatinkastike valmiina jääkaapissa. Broilerin ja salaatin kylkeen suosittelen vielä lisäämään pari palaa hyvää tuoretta leipää.

Nimetön2Alkuperäinen postaus ”Terveellinen ruokavinkki kiireiseen arkeen” löytyy täältä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: