Ruokareseptikirjasto on nyt valmis!

Eli nyt on ruokareseptikirjasto valmis siltä osin, että olen sinne lisännyt kaikki blogissa jo julkaistut ruokareseptit. Tämä tietysti tarkoittaa sähköpostiseuraajille iloisia uutisia eli nyt ei jatkossa tule enää hirveää litaniaa ilmoituksia resepteistä, vaan kaikki postaukset ovat sitten jatkossa taas uusia niin juttujen kuin reseptienkin osalta. Valmistahan ruokareseptikirjastosta siinä mielessä tosin ei tule varmastikaan ikinä, että maailmassa ja niin myös minun blogissani on aina tilaa uusille herkullisille ruokaresepteille, mutta ne tipahtelevat kirjastoon sitä mukaa, kun reseptit tulevat vastaan omassa ruokapöydässämme.

 

Resepteistä minulle saa heittää myös toiveita, jos jokin resepti olisi kiva saada tänne blogin puolelle. Tällä hetkellä meille ainakin on esitetty toive muun muassa Pekingin ankasta, joka olisi valmistettu broilerista. Hmm… Tuota ideaa varten täytyy tässä pohdiskella reseptiä, josko sellaisen jossakin vaiheessa onnistuisimme loihtimaan ja julkaisukelpoisen version voisin esitellä täällä blogissakin. Toinen ruokaresepti, jota myös on toivottu ja yksi erä on testattukin jo, mutta vaatii vielä hiukan hiomista, on paholaisen hillo. Ensimmäisen erän koostumus jäi hieman turhan löysäksi ja hillo kaipaa ehkä hiukan lisää tulisuutta, joten toivottavasti seuraavasta erästä saadaan jo resepti tännekin. Sellainenkin resepti siis jossakin vaiheessa varmastikin on luvassa. Eli heitelkää vain ideoita vaikkapa minulle sähköpostiin, jos jostakin ruuasta ohjetta kaipailisit, niin voin laittaa mietintämyssyyn, että millaisen version me siitä täällä kotosalla keksisimmekään.

 

Nyt siis jatkossa blogissa postausten yhteydessä julkaistut reseptit löytyvät erillisinä myös ruokareseptikirjasto-kategorian alta, johon ruokaohjeet on lajiteltu alakategorioihin. Reseptit löytyvät seuraavista kansioista: liharuuat, linturuuat, kalaruuat, kasvisruuat, salaatit, juomat, jälkiruuat ja leivonnaiset sekä muut ruoka-ohjeet ja blogin hakutoimintoa käyttämällä ruokien nimillä löytyy myös helposti nuo reseptit.

dsc_1169 dsc_1173 dsc_1175

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: