Viikonloppu Porissa

Viikonlopun hiljaiseloon syy löytyy viikonloppureissustamme Poriin, jossa vietimme laatuaikaa tuffan ja muiden läheistemme kanssa ja pitkästä aikaa näimme taas ihanaa kummipoikaamme myös. Viikonloppu tuntui taas olevan visiitillemme aivan liian lyhyt aika. Olisi ihanaa keretä ihan ajan kanssa olemaan ja näkemään rakkaita ihmisiä. Nytkin perjantaina Larin työpäivän jälkeen olimme perillä Porissa niin myöhään, että Alisa oli jo myöhässä nukkumaanmenoajastaan. Porissa Alisa pääsi siispä iltapuuron ja iltatoimien kautta suoraan yöunille. Lauantaina juostiinkin sitten pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja päivä oli ympätty aivan täyteen ohjelmaa. Sunnuntaina olikin jo kotiinpaluun aika ja viikonloppu oli hujahtanut ohi sekunneissa.

 dsc_1362

Silti, vaikka aikaa ei olekaan tällaisilla viikonloppuvisiiteillä tuhlattavaksi, on ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa rakkaita läheisiä sekä ystäviä ja viettää heidän kanssaan edes ne pienet hetket. Tuffa ainakin oli aivan innoissaan, kun sai lapsenlapsensa kikattelemaan omille hassutuksilleen ja juuri sellaiset hetket tekevät siitä pikavisiitistä ja härdellistä kaiken sen arvoista. Ravitilalla kun oltiin, niin tietysti asiaan kuuluivat myös hevoset, joita kävimme moikkailemassa ja annettiinpa pari porkkanaakin makupalaksi. Alisaa selvästi jännitti hevoset, mutta Rosee sen sijaan oli varsin hulvattomalla tuulella ja pelleili meidän kanssa oikein kunnolla. Kameralle hän esitteli heiluvia töttöröhuuliaan ja komeaa hammasrivistöään. Lauantaina Lari pääsi pitkästä aikaa seuraamaan ihan paikan päälle jäähallille Ässien peliä. Vastassa oli Jyp. Larilla tosin meni joukkueet sekaisin ja hän kannatti Ässiä, voi mikä erhe! Seuraavalla kerralla sitten Jyppi-kolttu niskaan! Minä sen sijaan pääsin Larin siskon kanssa erääseen sisustusliikkeeseen shoppailemaan. Olisin saanut tuohon putiikkiin helposti tuhlattua kymppitonnin, jos vain sellaiset taskurahat minulta löytyisi. Kymppitonnin ostokset jäivät kuitenkin kauppaan, mutta matkaan tarttui kuitenkin kivoja juttuja. Viikonlopun aikana selvisi myös, että Alisa on varsinainen korttihai ja kortinpeluu oli tosi hauskaa puuhaa, vaikka Alisalla oli pelissä aivan omat säännöt. Hieman kuitenkin häviämistä pitää vielä harjoitella, koska häviö korttipelissä aiheuttikin varsin surullisen mielen hetkellisesti. No seuraavalla kerralla on sitten Alisan vuoro voittaa! Alisa on ollut niin kiltti, että hän sai viikonloppuna jo ensimmäiset joululahjansakin. Parikin Alisan joululahjaa saatiin jo matkaan ja olen varma, että kukaan muu ei kyllä meidän perheestä niin kiltti ole ollut, että jo nyt lahjoja saisi.

 dsc_0483 dsc_1394 dsc_1374 dsc_1375_2

Näimme myös viikonlopun aikana kummipoikaamme ja hänen perhettään, rakkaita ystäviämme siispä. Ai hurja, miten tuo pikkumies kasvaakaan niin nopeasti. Siellä se jo konttasi menemään ja seisoi itse tukea vasten tukevasti kahdella jalalla. Kummipoikamme on vain 3,5 kuukautta Alisaa vanhempi, joten pakko myöntää, että kun katsoo kummipoikamme kehitystä ja näen samalla ihan konkreettisesti, mitä meille on lähikuukausina odotettavissa, niin haikeus hiipii sisälleni ja puristaa sydämestä. En vain haluaisi, että nämä vauvat kasvaisivat isoksi. Eikö niitä voisi pitää tällaisina pieninä aina? Vaikka onkin hienoa ja mahtavaa seurata näiden kahden sankarin huimaa kehitystä, niin samalla vauva-ajasta luopumisen tuska kasvaa koko ajan suuremmaksi. Voi että, kun voisi molemmat rakkaat vain rutistaa lähelle ja pitää siinä niin pieninä ja puhtoisina aina.

dsc_1419
Ostoksia sisustuskaupasta. Alisa sai joululahjaksi tädiltä ja äidiltä uuden ihanan pehmoisen ja lämpimän unipussin ja Larille ostin keittiöön pienen tekstikyltin, johon Lari kyllä todella tykästyi. 🙂

dsc_1420

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: