Ensimmäiset lumihiutaleet

dsc_1561 dsc_1565

Tänään meillä satoi ensilumi, joka osittain jäi jopa maahan. Mitään kinoksia ei vielä saatu, mutta maisema maalautui vaaleaksi kuitenkin. Koska ensilumi oli Alisalle elämänsä ensimmäinen ja Nalalle ensilumi on joka vuosi yksi vuoden parhaista hetkistä, niin lähdimme katsastamaan säätä metsälenkille. Nalakin pääsi metsään mukaan sairaslomailustaan huolimatta ja hissuksiin mentiin. Ensilumen myötä metsään oli laskeutunut rauha. Hiljaisuus kietoutui ympärille eikä vastaan tullut koko tunnin ja vartin lenkin aikana ristinsielua. Luonto verhoutui kauniiseen valkoiseen huntuun ja ainoan älämölön metsään mukanaan toi Nala, joka maiskutti lunta heinikossa ja kesäturkinkin Nala heitti jo talvisäilytykseen pyörähtämällä kunnolla piehtaroimaan lumen sekaiseen varvikkoon, vaikka kesäaika päättyykin vasta ensi sunnuntaina.

 dsc_1564 dsc_1567

Talvi on meille tervetullut vuodenaika, sillä rakastamme kaikkia niitä kivoja juttuja, mitä talvella voi ulkona touhuta. Hankilenkit, pulkkailu, ulkoilu järven jäällä ja nuotiomakkaroiden paisto pakkassäässä ovat kaikki vertaansa vailla olevia talviaktiviteetteja. Talvitouhut tänään aloitettiin kuitenkin talvitassujen vaihdolla automme alle, joten talvi ei pääse yllättämään ainakaan meitä. Edessä on Alisan ensimmäinen talvi ja ensimmäisten lumihiutaleiden leijaillessa tänään Alisan villamyssyn päälle näin jo mielessäni, miten kivoja retkiä talvella voimmekaan koko porukka järven jäällä tehdä. Ennen sitä kuitenkin voi vielä jännittää, että saadaankohan tänä vuonna valkea joulu?!

dsc_1573 dsc_1574

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: