Suklaavanukas (sisältää myös vauvalle sopivan version)

Suklaavanukas

Sopii vauvallekin sellaisenaan, kunhan ei joka päivä syödä tällaisia herkkuja

dsc_1804 

  • 12 taatelia
  • 2 pehmeää, kypsää avokadoa
  • 1 banaani
  • 3 rkl raakakaakaojauhetta
  • ½ dl kaurakermaa (valmiiksi vaniljalla maustettua)

 

Alkuperäinen resepti löytyy täältä, mutta me olemme muokanneet sitä hiukan omassa käytössämme. Ei uskoisi, että näistä aineksista syntyy herkullinen koko perheen vanukas, joka sopii vauvasta vaariin koko perheelle ja maistuu taivaallisen hyvälle, mutta niin vain ihana vanukas syntyi. Eli poista taateleista siemenet. Poista siemenet myös avokadoista ja kaiva avokadon liha lusikalla kuorestaan. Kuori banaani ja paloittele. Laita taatelit, banaani, avokadot, kaakaojauhe ja vaniljalla maustettu kaurakerma blenderiin. Alkuperäisessä ohjeessa on käytetty mantelimaitoa ja aitoa vaniljatankoa ja sekin sopii varmasti todella hyvin. Surauttele blenderissä pienissä pätkissä tasaisen pehmeäksi ja samettiseksi vanukkaaksi. Koostumus on sen verran paksua, kuten vanukkaan kuuluukin, että välissä massaa pitää vähän sekoitella ja siirrellä blenderissä ja sitten jatkaa surauttelua, mutta tässä huolellinen työ palkitaan ihanan samettisella vanukkaalla. Nauti vanukas sellaisenaan heti tai anna viilentyä jääkaapissa. Tarjoa vanukas esimerkiksi vadelmien kera.

dsc_0013

Alkuperäisen postauksen ” Isänpäivän viettoa” voit lukea täältä.

One Reply to “Suklaavanukas (sisältää myös vauvalle sopivan version)”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: