Joulukuu ja joulukalenteri täynnä hyvää mieltä

Nyt siis vihdoin saan ihan vapautuneesti intoilla joulusta eikä kukaan katso ihmeissään silmiään pyöritellen, kuten joskus syyskuussa, kun silloin olen vaikkapa ääneen pohdiskellut joululahjoja, joulun suunnitelmia tai kinkun varaamista. Joulukuu saa siis luvan kanssa olla täynnä kaikkia ihania joulujuttuja. Ulkona loistaa jouluvalot, ikkunalla tunnelmaa luo perinteiset kyntteliköt, joulukalenterit saavat olla esillä päivästä toiseen, glögiä saa hörppäillä vaikka joka päivä, saa laittaa joululaatikot ja tähtitortut uuniin paistumaan ja kaivaa pikku hiljaa esille kaikki ihanat joulukoristeet eikä kukaan pidä tärähtäneenä. Monilla tässä vaiheessa koti on jo täynnä joulufiilistä jouluverhoista lähtien. Meillä verhoja ei ole ollut tapana vaihdella, mutta kyllä ennen jouluaattoa ruokapöytään ilmestyy kaunis joululiina ja tontut hyppivät hyllyjen kulmille tarkkailemaan, että kuka on kiltti ja kuka tuhma.

 

Minä olen ilmeisesti kaikista vauva-arjen väsyneistä hetkistä, Nalan tuomista terveyshuolista, auton aiheuttamista päänsäryistä ja äitiysloman tuomasta talousstressistä huolimatta ollut kuitenkin sen verran kiltti, että tänään jälleen Nalan kanssa eläinlääkäristä kotiin tullessani kotona Lari ja Alisa olivat askarrelleet tälle mutsille melkoisen ihanan yllätyksen. Idean Lari yllätykseensä oli napannut kummilapsemme äidiltä, joka oli miekkoselleen samantapaisen purkin askarrellut ja yllättäen minäkin sain noilta omilta rakkailtani purkin täynnä ihania ajatuksia siitä, että ehkä joskus olen jotain tehnyt oikeinkin. Pakko myöntää, että Facebookista katsellessani kuvaa tuosta kummilapsemme isän saamasta ihanasta purkista mietin, että miksi minä en ollut saanut yhtä loistavaa ideaa, jolla yllättää puoliso joulun alla. Yllätys kuitenkin oli melkoinen, kun Lari olikin tarttunut mitä parhaimpaan ideaan ja askarrellut minulle samanmoisen purkin! Jouluun asti saan siis joka päivä kaivaa purkista jonkin kivan ajatuksen, joka varmasti saa mielen iloiseksi ja hymyn huulille. Kiitos Lari ja Alisa ja ideasta kiitos rakkaalle ystävälle!

dsc_1936dsc_1937

Itse asiassa ei tuossa joulukalenteriyllätyksessä vielä kaikki ihanuudet olleet, sillä postista saapui pari viikkoa sitten myös ihana yllätys. Tuokin yllätys oli Larilta ja sai kyllä sekin hymyn huulille. Postista saapui nimittäin kortti varustettuna Larin ja Alisan hassun hauskalla kuvalla ja teksti kuului näin:

 

Hei vain mami ja paras vaimo! Kiitoksia, että hoidat meidän perheen kotia niin ahkerasti, olet paras! ❤

 

<3: Lari, Alisa ja Nala

dsc_1938

Ihanaa joulun odotusta jokaiselle! 🙂

One Reply to “Joulukuu ja joulukalenteri täynnä hyvää mieltä”

  1. Päivitysilmoitus: Suklaakalenteri – Vesta box

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: