Pienissä häissä

img-20161209-wa0013_1

Tänään pyörähdimme Larin ystävän häissä. Aikataulu oli siis tälle päivälle melkoisen tupaten täynnä, kun pääsimme osallistumaan häähumuun vasta Larin työpäivän päätyttyä ja sen jälkeen kiiruhdimmekin helmat lepattaen juhlimaan. Häät ovat juhlista ihan ehdoton suosikkini. Hääjuhla on aina niin täynnä rentoa tunnelmaa ja hääparin säkenöivää onnea. Eipä sitä hyviin häihin muuta tarvita kuin onnesta loistava hääpari, koska heidän onneaan on niin ihana katsella. Tällä hääparilla oli myös erityisen herkulliset ruokatarjottavat ja etenkin lohivoileipäkakku oli niin herkullista, että söin napani pinkeäksi. Pakko myöntää, että santsasin myös mansikkakermakakkua toisenkin palasen. Nam! Herkullisen tarjoilupöydän äärellä tämä kulinaristi on kyllä aivan sulaa vahaa, mutta palataanpa siis asiaan eli itse hääpariin. Olimme hirmuisen otettuja saadessamme hääparilta kutsun hääjuhlaan ja onneksi täksi perjantaiksi meilläkin elämä rauhoittui kaiken viime aikaisen härdellin jälkeen sen verran, että pääsimme osallistumaan kemuihin. Hääparin puvut kiiltelivät uutuuttaan, kultasormukset kimmelsivät nimettömissä ja hymyt kertoivat omaa tarinaansa ikimuistoisesta päivästä. Hääjuhla oli ihanan intiimi ja häitä juhlittiinkin hääparin kotona aika pienellä porukalla tunnelmoiden ja herkutellen.

 

img-20161209-wa0014
Alisa oli juhlissa niin vauhdikkaalla tuulella, ettei hänestä saanut yhtään tarkkaa kuvaa, vaan kaikki kuvat olivat enemmän tai vähemmän heilahtaneita. No eipä se haittaa; pääasia, että oli hauskaa!

 

Tämä hääjuhla oli Alisalle ensimmäinen laatuaan ja hyvinhän nämä kekkerit meiltä sujuivat. Alisa sai päällensä nätin, beigen mekon ja juuri itsenäisyyspäivänä parturoitu otsatukka kammattiin ojennukseen. No eihän se otsatukka kauaa ojennuksessa pysynyt, mutta olipahan ainakin kammattu. Alisallekin tarjottiin alkumaljaksi pommakkia, mutta tällä erää Alisa pysyttelee alkumaljojenkin osalta vielä maitolinjalla. Alisa oli juhlien ainoa vauva, joten arvata saattaa, että pieni hurmurimme keräsi kyllä ihastuneita katseita ja kehuja muilta häävierailta. Kajauttipa Alisa pahimman jännityksen helpotuttua muutaman kiljahduksenkin ilmoille. Alisa toivotti tällä tavalla varmasti hääparille siis äänekkäät onnittelut, kuten myös me toivomme vain ja ainoastaan kaikkea hyvää ja rutkasti onnea hääparille tuleviin aviovuosiin! Onnea ja kiitos ihanista juhlista!

img-20161209-wa0015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: