Joulukortit matkalla

Muutama päivä sitten lähetimme postitse joulukortit, jotka taitavat itse asiassa olla jo perillä kukin omassa osoitteessaan toivottamassa ihanaa joulunaikaa. Kortit edustivat Alisan omin pikku kätösin maalaamaa taidetta. Niinpä meidän tämän vuoden joulukorteista voi sanoa hyvällä omatunnolla, että ne ovat rehdisti lapsityövoimalla teetetty. Tällä kerralla tosin lapsi suunnattomasti nautti korttien maalaamisesta sormivärein ja olisi lätrännyt maaleilla paljon pidempäänkin, mutta harmi vain, että maalattava kartonki loppui kesken. Kortit tehtiin samalla periaatteella kuin aiempi Alisan geelisormivärein maalaama mummun synttärikortti.

 dsc_2025

 

Tällä kertaa tosin totesin, että joulupajassa tehtaillessamme useampia kortteja kerralla, seuraavalla kerralla maalarinteipin sijaan haen askartelukaupasta uudelleen irrotettavaa teippiä, joka ei takerru kartongin pintaan niin tiukasti kuin maalarinteippi. Korteista meinasi nimittäin lähteä pintakerros maalarinteipin mukana, kun kaikkia kortteja ei kerennyt tietenkään saman tien viimeistelemään yhtä aikaa. Hieman rispaantunut paperin pinta naamioitiin tosin glitteriliimalla ja kortit saatiin maailmalle, vaikka äiti ensin meinasikin pilata Alisan maalaamat taidekortit töhelöimällä maalarinteipin kanssa.

 dsc_2035 dsc_2044

 

Joulukorttiaskartelun myötä haluan siis toivottaa ihanaa joulunaikaa myös kaikille blogini lukijoillekin! Meillä on nyt vihdoin joulusiivoukset hoidettu, koti koristeltu, glögi hautuu kattilassa ja sen kanssa nautiskellaan parit joulutortut ennen yöpuulle painumista.

 

dsc_2045

2 Replies to “Joulukortit matkalla”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: