Hyvää joulua!

Tässä kohtaa onkin oiva hetki riisipuuron hautuessa kannen alla kattilassaan ja kinkun saadessa juuri sinappihuntuaan Larin käsittelyssä toivottaa ihanaa joulua blogini lukijoille ympäri maailman maapallon jokaiseen kolkkaan. Hyvää joulua siispä ihan jokaiselle!

 img-20161224-wa0003

 

Me täällä rauhoitumme joulupuuron ja joulurauhan julistuksen myötä joulun viettoon ja Alisan ensimmäiseen jouluun. Aattoon kuuluu myös ainakin päiväunia, joulusauna ja paljon joulun perinteisiä herkkuja. Joulupäivällisen menussa meillä alkuun on juustokeittoa, lämminsavulohta sekä lammasleikkelettä. Pääruokana perinteiset joulun kestosuosikit eli kinkkua, laatikoita ja rosollia, minkä lisäksi lautaselle pääsevät toki Larin herkullinen joulusinappi sekä kinkulle tehty kastike. Jälkiruokana herkutellaan sitten puolukka-vadelma-valkosuklaapiirakalla, joulutortuilla, suklailla ja pipareilla ja illan hämärtyessä olohuoneen pöydälle nostetaan juustolajitelma kera hedelmien ja kuppiin lämmitetään höyryävä mausteinen glögi. Toki illan suussa jännitetään, että tuleeko Joulupukki meille vierailulle ja tontut ovatkin jo ennalta toimittaneet kuusemme alle melkoisesti lahjapaketteja, joista suurin osa on Alisan nimellä varustettu, joten arvata saattaa kuka meistä on ollut tänä vuonna kaikista kiltein.

 dsc_2105

 

Ihania joulunpyhiä toivottelen vielä; nautitaan pyhistä ja tästä vuoden ihanimmasta juhlasta kukin tavallamme ja palataan sitten joulutunnelmia kertaillen ja joulun kuvakollaasia ihmetellen tänne blogipostausten pariin, kun vatsat on pullollaan herkkuja ja mieli saanut levätä joulun tunnelmassa.

 

dsc_2106

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: