Onnellista Uutta Vuotta 2017!

Tässä kohtaa uudenvuodenaattoa meillä valmistellaan pikku hiljaa Raclette-päivällistä ja iltaa varten eilen leivottiin lihapiirakoita, joita sitten herkutellaan iltapalaksi kurkku- sekä perunasalaatin kera ja Lari höyryttelee itselleen perinteisesti nakkeja. Eiköhän illan aikana tinoistakin tulla ennustamaan seuraavalle vuodelle onnea, pahaa, rakkautta tai rahaa. Saa nähdä mitä viisaat tinat meille kertovat? Nala valmistautuu taas vuoden raskaimpaan koitokseen, sillä näillä nurkilla raketteja paukutellaan jo, vaikka vasta kuuden jälkeenhän niitä saisi räjäytellä. No kyllä me Nalan kanssa kestämme tämän illan ja Nala onkin jo parkkeerannut itsensä tiiviisti jalkojeni juureen ja asetellut peppunsa villasukkieni päälle, etten vain karkaisi mihinkään.

 

Ensi vuonna rakas Suomemme täyttää sata vuotta, joten nyt ollaan kääntämässä kirjasta lehti erittäinkin erityislaatuiselle vuodelle. Toivottavasti uusi vuosi valkenee meille aurinkoisena tuoden valonsäteitä heti alkumetreistä saakka. Vuosi 2017 olkoon kaikille onnellinen, täynnä iloa, rakkaudentäyteinen ja menestyksekäs. 2017 täyttäköön toiveemme ja toteuttakoon unelmamme. Olkoon se Suomelle ja kaikille suomalaisille edellisiä vuosia parempi ja tuokoon rauhaa ja ystävyyttä tullessaan. Turvallisia uudenvuoden juhlia ja mitä parhainta vuotta 2017 toivotellen keskitynkin nyt hetkeksi meidän pieniin uudenvuoden juhlahumuihimme ihan täällä kotosalla ja palataan sitten taas uusien postauksien pariin ensi vuonna!

 

fireworks-751

Kuva: Photo credit: maf04 via Foter.com / CC BY-SA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: