Tammikuinen vaimon hemmottelu

Muistattekos, kun kerroin joulun jälkeen Larilta saamastani joululahjasta, joka sisälsi 12 kappaletta kirjekuoria. Lahja sisälsi siis kuoren jokaiselle vuoden 2017 kuukaudelle alkaen heti tammikuusta. Sain luvan aina jokaisen kuun ensimmäinen päivä avata sen kuukauden kuoren. Kuoresta sitten ilmestyisi ainakin toivon mukaan jokin kiva yllätys. Nythän siis ensimmäinen kuori on jo hyvä tovi sitten avattu ja malttamattomana odotan seuraavia 11 kirjekuorta ja niistä paljastuvia yllätyksiä.

 

dsc_0127

 

Ensimmäisessä kirjekuoressa oli aivan ihana lupaus vaimon hemmottelusta. Tammikuun yllätys oli päähieronta Larin hoitolassa. Ja sekös minulle passasi. Ei haitannut yhtään, että hiukset oli pörrötettynä päähieronnan jälkeen sekaisin, sillä olo oli todella rentoutunut. Lämpimät päätä hierovat ja hellivät kädet tuntuvat todella hyvälle ja saa kaikki mielessä vilistävät ajatukset, päivämäärät, tekemättömät tehtävät, kotityöt ja kaiken kiireen valahtamaan pois mielestä.

 

Lari ei ole mikään hyvinvointipalvelujen ammattilainen, mutta sehän ei haitannut lainkaan. Intialaisen päähieronnan ohjeet hän etsi netistä ja ohjeita seuraten sain nauttia muun muassa sellaisista pään hierontaliikkeistä kuin kumitus, ruuvit löysälle, huolet pois, murotaikina, shampoo, tukistukset ja prinsessasivelyt. Kuulostaa hassulta, mutta päänahassa tuntuu taivaalliselta, kun esimerkiksi hierotaan aivan kuin murotaikinaa nypittäisiin tai niin kuin shampoota levitetään. Päähän levisi lämmin kihelmöinti, kun veri lähti kiertämään ja prinsessasivelyistä olisin voinut nauttia vaikka koko illan. Kukapa ei tykkäisi olla siliteltävänä?

 

dsc_0114

 

Nyt sitten vielä pari viikkoa joudun jännittämään seuraavan kirjekuoren yllätystä. Ensimmäinen ainakin lupasi niin hyvää, että ensi joulukuussa taidan olla aivan piloille hemmoteltu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: