Pieni, oma lukuhetki

Meille molemmille on tilattuna yksi lehti. Omani tipahtaa postilaatikkoon suurin piirtein kerran kuukaudessa kymmenen kertaa vuodessa ja Larin lehti saapuu viikoittain joka keskiviikko. Ei liene vaikeaa arvata kummankaan meidän mieltymyksiä, että minkä lehden minä olen tilannut ja mikä lehti puolestaan sai Larin sormen klikkaamaan tilaa-nappulaa. Minulle vielä hetken ajan saapuu *Vauva-lehti ja Larille mikäpä muukaan kuin perinteinen *Aku Ankka.

 dsc_01972

 

Lukemisen hyödyistä kirjoittelin pitkän postauksen jo aiemmin ja voit käydä lukemassa sen täältä, mikäli postaus on päässyt livahtamaan ohitse huomaamattasi. Mielestäni parhaan hyödyn lukemisesta saa, kun lukee monipuolisesti kaikkea. Rönsyilevän, pitkäjännitteisen ja lukijaa aikakausien ja tapahtumaketjujen läpi punaista lankaa myöten kuljettavan kertomakirjallisuuden sekaan mahtuu hyvin myös kevyempää ja vähemmän intensiivistä luettavaa esimerkiksi juuri lehtien muodossa.

 

Lari tykkää lukea Aku Ankkansa viikoittain joko lueskelemalla sarjakuvaa jonkin ruokailunsa yhteydessä tai sitten iltaisin ennen nukkumaan menoa hän pinoaa lautaselle iltapalavoileivät ja lueskelee lehtensä sängyssä peiton alla mutustellen leipiään. Nykyisin hän tosin harrastaa enemmän tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa, sillä minä olen saattanut joskus naputtaa siitä, että kun kaikki ovat ruokapöydän ääressä vaikkapa päivällisellä, niin se ei ole oikea aika uppoutua lehden pariin.

 dsc_01911

 

Minä taas mielelläni käperryn lehteni kanssa sohvan nurkkaan viltin alle ja paneudun lehteen kaikessa rauhassa, vaikka illalla Alisan nukahdettua yöunilleen tai jos päivällä esimerkiksi saan pienen oman hetken Alisan nukkuessa päiväuniaan. Pidän siitä, että lehteni saapuessa kerran kuukaudessa otan sitten hieman omaa aikaa, jotta saan uppoutua lehden tarinoihin, kolumneihin ja artikkeleihin kaikessa rauhassa. Saan uppoutua ihmisten omakohtaisiin kertomuksiin ilman keskeytyksiä ja samaistua koskettaviin elämäntapahtumiin löydettyäni oman kosketuspintani tarinoista. Saan imeä lehdestä itseeni ideoita ja inspiraatiota ja parhaimmat niistä jaan myös teidän kanssa täällä blogissa, kuten onnittelu- ja joulukorttiaskartelupostauksissa.

 dsc_01931

 

Parin kuukauden päästä meillä alkaa olla ihana, rakas, raskas, ikimuistoinen ja elämänmakuinen vauvavuotemme paketissa Alisan täyttäessä vuoden jo kahden kuukauden päästä. Ajattelin itse asiassa tuolloin vaihtaa Vauva-lehden tilaukseni *Meidän Perhe –lehden tilaukseen, jolloin aihepiirit palvelevat paremmin varmasti sitten taas sitä ajanjaksoa, kun on aika vaihtaa vauva-vaihde taapero-vaihteelle ja lisätä hieman taas kierroksia arkielämään. Nyt kuitenkin vielä hetken ajan nautiskelen vauvavuoden viimeisistä hetkistä, nuuhkin vauvan tuoksua päivittäin Alisan hiuksista ja niskasta keuhkoni täyteen ja uppoudun vauva-aiheiden täyttämiin omiin lukuhetkiini ennen kuin on aika hyvästellä tämä elämänvaihe, kääntää sivua ja uppoutua seuraavan ajanjakson tarinoiden vietäväksi.

 dsc_01951

 

Sanomakaupassa Aku Ankan, Vauvan ja Meidän Perheen lisäksi on lukuisia muitakin lehtiä. Jokaiselle löytyy varmasti mieleisensä omien mielenkiinnon kohteiden, harrastusten ja elämäntilanteen mukaan. Sanomalla on tällä hetkellä ystävänpäivätarjouskin menossa vielä 15.02.2017 asti, joten kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa lehtitarjontaan sekä ystävänpäivähintoihin ja hyödyntää ystävänpäivätarjous, jossa tilaajalahjoina näyttäisi olevan esimerkiksi lisäkuukausi, Bluebiit-aktiivisuusranneke, Fiskars Suomi 100 –sakset tai Victorinox pihviveitsisetti. Lehdet ja tarjoukset löydät näppärästi *täältä.

 

*Sisältää mainoslinkin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: