Hyvää ystävänpäivää!

Myös täällä blogissa haluan toivottaa lukijoilleni ihanaa ystävänpäivää! Joillekin se on rakastavaisten kuherruspäivä, toisille se on päivä, kun ystävät nostetaan erityiselle jalustalle tai sitten se voi merkitä perheen kesken vietettyä ihanaa yhteistä päivää. Toki on myös paljon ihmisiä, joille ystävänpäivä on vain päivä muiden joukossa. Minulle ystävänpäivä on ehkä vähän sekoitus kaikkea. Ystävät ovat tärkeitä vuoden jokaisena päivänä, mutta ystävänpäivä takaa sen, että vuodessa on edes yksi päivä, kun ihan varta vasten sen muistaa sydämien kera ystävilleen kertoa, kuinka tärkeitä ja korvaamattoman arvokkaita he ovat, ihan jokainen. Ystävänpäivä on myös syy laittaa kahvipöytään hieman jotain makeaakin tarjolle ja herkutella niistä joko puolison, ystävän tai perheen kanssa.

 

dsc_02331

 

Tänään meidän kahvipöydässä oli koolla oman perheen lisäksi rakas ystäväni, joka on samalla Alisan kummi. Suupielet pullanmuruissa ja sormet keksin suklaapäällysteessä vietettiin mukava kahvihetki ja Alisan herättyä päiväunilta Alisakin sai päivällisensä jälkeen herkutella vauvallekin sopivalla suklaavanukkaalla sekä vadelmilla. Postista saimme useammankin ihanan ystävänpäiväkortin, jotka kaikki pääsivät myös koristamaan kahvipöytää. Ystävän mukanaan tuomat ystävänpäivätulppaanit toivat jo tuulahduksen aivan nurkan takana odottavasta keväästä ja pirteän keltaisten tulppaanien tuoksu kertoi kevään hölkkäävän kohti jo kovaa vauhtia, vaikka jouluinen amarylliksemmekin on päättänyt vielä kukkia sinnikkäästi ainakin kerran.

 

dsc_02352 dsc_02301

 

Postista kummipoikamme perheeltä saapui myös ihana kortti ja lahja. Kortissa oli rakkaan kummipoikamme mestarimaalaustaitoja esittelevä värikäs sydän ja toisella puolella niin kaunis teksti, josta on pakko todeta, että vaikka herkistyn todella harvoin, niin tuo teksti kostutti silmäkulmat ja suu vääntyi hölmöön hymyyn lukiessani sanoja uudelleen ja uudelleen. Mukana oli myös pöllölle pöllö, kuinkas muutenkaan. Nuo sanat ja ihanan pöllökorun kera tulppaanien ystävällisen tuoksun suljen sydämeeni.

 

dsc_02292 dsc_02311

 

Kiitos ystäväni, että olette elämässäni. Minulla ei ole tapana laittaa ystäviäni järjestykseen. En nimeä parasta ystävääni enkä jaottele heitä mihinkään tasoihin ja lokeroihin, sillä ihan jokainen ystäväni on minulle aivan yhtä tärkeä, jokaiselle on oma pysyvä paikkansa sydämessäni, oma uniikki merkityksensä ja jokainen on aivan yhtä korvaamattoman rakas. Ihanaa ystävänpäivää rakkaat ystäväni sekä ihanat lukijani!

 

dsc_02321

2 Replies to “Hyvää ystävänpäivää!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: