Viime aikojen kuulumisia

Viime viikot blogin puolella on pitänyt hiljaista. Ainakin jos vertaa alkuvuoteen. Eikä blogihiljaisuus pelkästään epämiellyttävästä kuokkavieraastamme Norosta ole johtunut, sillä norovirus tuli selätettyä parissa päivässä ja kotona meillä sen koommin hiljaista ei ole pitänyt. Onneksi tauti ei tarttunut muihin perheenjäseniin ja ainoaksi kärsijäksi jäin minä. Päivät ovat viime aikoina olleet toisinaan taas vähän liiankin täynnä ohjelmaa.

 

Viikonloppuna kiersimme kahvipöydästä toiseen, kun molemmille päiville osui syntymäpäiväjuhlat. Lauantaina juhlittiin Alisan ystävän 2-vuotissyntymäpäivää. Alisa vei ystävälleen Muumikirjan lahjaksi ja juhliin Alisa pukeutui somaan, ruskeaan villamekkoon ja hiukset laitettiin kauniisti sivuun pinnillä. Sunnuntaina vuorossa olikin alkujaan minun ja tätä nykyä tietysti myös Larin hyvän ystävän syntymäpäivä, jonne tehtiin yllätyshyökkäys ja taas päästiin tankkaamaan kaloreita kahvipöytään. Synttärikierroksemme oli hyvää treeniä kahden viikon päästä häämöttävään Alisan 1-vuotissyntymäpäiväjuhlaan, mihin itseasiassa innostuimme kutsumaan niin paljon vieraita (perhettä, lähisukua ja Alisan ystäviä), että en tiedä miten koko porukka mahtuu asuntoomme sisälle, mutta eiköhän sopu sijaa anna. Tällä viikolla olenkin menossa hakemaan lainajakkaroita juhlien ajaksi vanhemmiltani, jotta edes osaille vieraista löytyy jonkinlainen penkki, missä istua.

Synttärikemujen lisäksi viikonloppuna Ateljee Tammilehdon Kylpyhuoneessa pöllytettiin myös karvoja monen tunnin ajan, sillä Nala sai talven jälkeen taas kevyemmän kevätluukin. Turkki lähti siis muovipussissa roskikseen. Nala aloitti joku viikko sitten talvikarvan keventämisen ja kotona karvaa tuntui olevan joka puolella. Nala tiputteli karvojaan tukoittain joka paikkaan ja yhtälö partacollien karvanlähtö + lähes vuodenikäinen konttaaja ei oikein ottanut toimiakseen. Niinpä päätin, että nyt riittää ja Nalan turkki lähti. Turkin alta kuoriutui taas ihana, suloinen Klonkku Prinsessamme. Pidän Nalasta lyhytturkkisena erityisesti siksi, että nuo Nalan ihanan kauniit, hieman surumieliset silmät näkyvät paremmin ja koira on jotenkin paljon ilmeikkäämpi, kun kasvot eivät hautaudu moppiturkin alle.

Ateljee Tammilehdon Kylpyhuoneessa on viime viikot myös nikkaroitu ahkerasti. Olemme tuunanneet ja valmistaneet eteiseemme sivupöytää, jonka alle tulee kenkäsäilytys. Lopputuloksesta tulee toivon mukaan hieno ja toivottavasti pikapuoliin pääsen esittelemään tänne blogiinkin, mitä olemme saaneet aikaan. Hartia- ja käsivoimin on sahattu ja hiottu, minkä jälkeen on sovitettu ja ruuvattu. Lopuksi vielä on maalattu moneen kertaan. Vanha ruokapöytä on siis saamassa käsittelyssämme melkoisen muodonmuutoksen eikä sitä kyllä alkuperäiseksi enää valmiina tunnista. Toivottavasti se on vain hyvä asia. Vielä kuitenkin projektimme parissa riittää hommaa, mutta hiljaa hyvä tulee. Sellaisia kuulumisia siispä tänne kuuluu tällä kertaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: