Alisan ensimmäinen palmusunnuntai

Viime vuonna pääsiäinen kokonaisuudessaan sijoittui maaliskuun puolelle, joten tuolloin Alisa vietti pääsiäisen vielä vatsassani. Tänä vuonna juuri 1-vuotiaaksi ennättänyt lapsemme viettää siis ensimmäistä pääsiäistään ja hän pääsikin heti palmusunnuntain ja virpomisperinteiden makuun oikein urakalla, sillä aiemmin tällä viikolla lenkillä ollessamme keräsimme mukaamme muutamat pajunoksat ja koristelimme oksat helminauhalla, sulilla, paperikukilla ja pienillä pääsiäismunilla.

Palmusunnuntaina ensin aamupäivän ajan odottelimme meille saapuvia virpojia ja ovella lapsia virpomassa kävikin ihan mukavasti. Suklaat hupenivat kulhosta tasaiseen tahtiin, mutta onneksi meille itsellekin jäi muutamat suklaat, joilla herkutella illalla.

Iltapäivästä lähdettiin sitten ensimmäiselle omalle virpomiskierroksellemme. Alisa pukeutui nalleksi. Alun perin olin ajatellut, että pukisin Alisalle trulliteeman mukaisesti vähän huivia päähän ja mahdollisesti muuta rekvisiittaa, mutta Alisa oli sitä mieltä, että huivi joutaa päästä jorpakkoon, joten noita-asusta luovuttiin ja Alisa oli sitten meidän söpö pääsiäisnallemme. Autoon pakattiin pajuvitsat, kori herkuille ja tietysti myös pikku virpojamme. Teimme kierroksen oksinemme isomummojen, mummulan ja kummitädin tykönä. Alisa sai ensikosketuksen pääsiäisperinteisiin ja tietysti Alisa sai myös maistaa ansaitsemaansa palkkaansa. Alisa maisteli suklaata suu maireasti mutrussa ja kun suuta kohti tarjoiltiin lisää suklaata, aukesi tuo pieni suklaasuu aivan apposelleen. Jep, on se minun tyttäreni… Yhtä perso suklaalle kuin äitinsä!

One Reply to “Alisan ensimmäinen palmusunnuntai”

  1. Päivitysilmoitus: Unohduksia – Vesta box

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: