Iloista pääsiäistä!

En ole muistanut toivotella täällä blogissa lainkaan iloista pääsiäistä, joten äkkiä pitänee korjata tämä unohdus! Ihanaa ja iloista pääsiäistä siispä ja toivottavasti pääsiäinen tähänkin saakka olisi ollut mitä aurinkoisin ja mukavin.

Meille pääsiäisellä ei ole mitään kovinkaan suurta uskonnollista merkitystä, vaan enemmänkin pääsiäisen aika on vain todella tervetullut vapaa töistä, jolloin kerkeää rauhassa viettämään useamman päivän perheen kanssa. Tänä pääsiäisenä olemme tankanneet itsemme täyteen herkkuja niin, että suklaamunat tursuilevat jo kohta korvistakin. Hyvällä ruualla, mämmillä, marjapiirakalla ja suklailla tosiaan on tullut mässäiltyä ja Alisakin on saanut maistella perinteisiä pääsiäisherkkuja, mitkä Alisalle maistuivatkin erittäin hyvin. Herkuttelun lomassa tutustuttiin myös hevosiin, etsittiin piilotettuja suklaamunia ja Alisa on harjoitellut ahkerasti ensiaskeliaan. Niin se vain minunkin pieni vauvani lähtee kävelemään askel kerrallaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: