Hoplopissa

Alisa pääsi tällä viikolla ensimmäistä kertaa Hoploppiin! Ajattelin etukäteen, että eipä siellä varmaan tuon ikäiselle taaperolle paljonkaan mitään tekemistä ole, mutta olin väärässä. Olin kuullut aiemmin hurjia tarinoita Hoplopin vauhdikkaista liukumäistä ja sokkeloisista leikkipaikoista, joissa meno on välillä turhan hurjaa isommillekin lapsille ja aikuisetkin saavat siellä telottua milloin minkäkin ruumiinosansa ja muistoksi käynnistään liudan mustelmia. Hoplopissa ihmeteltävää kuitenkin riitti pienellekin leikkijälle, kun Alisa pääsi kummisedän ja isin kanssa tutustumaan erilaisiin liukumäkiin, pallomereen sekä leikkipaikkoihin ja muistoksi ensimmäisestä käynnistä Alisa sai poimittua leluautomaatista vaaleansinisen ankkapehmon. Sanoja enemmän leikkihetkestä kertovat varmasti kuvat, joten annetaanpa pidemmittä puheitta tässä postauksessa kuvien puhua puolestaan. Ensi viikolla Hoploppiin Alisa suuntaa kuulemma isin ja papan kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: