Unohdettu syntymäpäivä

Olen maailman huonoin vanhempi tuolle karvapyllylapselleni. Ja jos siis jäi epäselväksi, niin tarkoitin tällä kertaa Nalaa. Juuri, kun kirjoitin tänne blogiinkin postauksen viime aikaisista unohduksistani, niin eikös lista saanut tuntuvasti jatkoa heti toukokuun alusta.

Olimme Larin kanssa molemmat tyystin unohtaneet Nalan syntymäpäivän! Miten se on mahdollista, kun Nalan syntymäpäivä, kuten kaikkien muidenkin perheenjäsentemme ja läheistemme syntymäpäivät, on merkittynä seinäkalenteriimme, joka riippuu keittiön seinällä aivan mikron kupeessa? Luulisi siis, että sellaiselta paikalta kalenterin merkinnät osuvat silmään vähintään kerran päivässä, mutta ei näköjään kuitenkaan. Nalan syntymäpäivä hurahti ohi siis jo toukokuun neljäntenä päivänä.

Tänä aamuna Lari huikkasi yhtäkkiä aamupalan laiton lomasta, että et arvaa mitä me ollaan unohdettu! Nalan syntymäpäivä! Kiireen vilkkaan siispä unohdusta korjaamaan ja kaupasta Lari haki Nalalle kakkuainekset ja minä tein Nalalle perinteisen synttärikakun, jossa tänä vuonna komeili jo kuusi nakkikynttilää. Onnittelulaulun kera Nala sai kakkunsa ja sen jälkeen köllähti tyytyväisenä maksalaatikkokakkua pullottavan vatsansa viereen olohuoneen matolle ruokaperäsille. Onnea rakas Nala! Jo 6-vuotias mukeloni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: