Jääkahvijuoma

Eilen ja tänään meillä on hörpitty ihanan virkistävää, kylmää jääkahvijuomaa, mikä kruunaisi kyllä aurinkoisen kesäpäivän mennen tullen ja toimisi pisteenä ii:n päällä. Siihen asti, kun helteitä vielä täällä odotellaan, pitää plusasteet kuvitella mielessään, mutta odotellessakin voi ehdottomasti nauttia erilaisista kahvijuomista.

 

Jääkahvijuoma

  • 3/4dl kahvia
  • 1rkl sokeria
  • 2tl raakakaakaojauhetta
  • 1tl vaniljasokeria
  • Pari desiä maitoa
  • Jääpaloja
Mittaa shakeriin kahvi, kaakao, sokerit ja pieni loraus maitoa. Ravista kunnolla sekaisin. Laita isoon lasiin jääpaloja. Kaada shakerista juoma lasiin ja lisää loppu maito. Sekoita vielä kevyesti lusikalla ja nauti ihanan raikas jääkahvijuoma vaikka helteisenä päivänä auringosta nauttien.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: