Se on kesäkuu, joten ihanaa kesää kaikille!

Kun ikkunasta katsoo ulos, niin ei heti uskoisi, että eletään kesäkuuta ja ihanaa Suomen suvea. Tänä aamuna heräsin seitsemän tienoilla ja katsoin puhelimesta säätiedotteen. Se oli murskaava ja totaalisen masentava. Kolme astetta plussaa ja räntä- sekä lumisadetta. Huomenta vaan tosiaankin! Piti hetki miettiä, että heräsinkö todellakin kesäkuun toiseen päivään enkä sittenkin esimerkiksi joulukuuhun.

Kalenteria kun katsoo, niin pakko se on uskoa, että toivottoman surkeista keleistä huolimatta kesässä tässä jo ollaan menossa, joten haluankin toivottaa ihanaa kesää blogini lukijoille. Meillä kesän alkua pikkuisen juhlistettiin kilistelemällä laivalta ostetulla valkoviinillä ja tänään kaupasta matkaan lähti kilon tuokkonen tuoreita mansikoita. Jos ei siispä sään jumala anna yhtään syytä iloita kesästä, niin iloitaan sitten kotona laittamalla pöytään hieman kesäisempää naposteltavaa.

Siispä ihanaa kesää ja peukut pystyyn, että sään jumala Ukkokin se tuosta tyyntyisi ja tuo hapannaama saisi pikkuisen aurinkoa ja lämpöä tänne meidänkin Suomen suveen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: