Ihanaa juhannusta!

Juhannusaaton alkajaisiksi haluan toivottaa perheelleni, sukulaisilleni, ystävilleni ja kaikille blogini lukijoille ihanaa juhannusta! Nautitaan vapaista hetkistämme ja juhannustaikojen kutkutuksesta. Tunnustellaan hiekkaa ja nurmikon korsia varpaiden välissä, toivotaan, että sadepilvet väistyvät auringon tieltä ja siinä missä saunan löylyt saavatkin tuntua iholla kipakalta niin toivotaan, että vedet ovat meille juhannusjuhlijoille lempeät. Pidetään jokainen omistamme, juhannuksen parhaasta juhlaporukastamme, huolta ja varmistetaan, ettei kukaan joutuisi juhannustilastoihin.

Laitetaan grilli kuumaksi ja juhannusherkut ritilälle tirisemään. Herkutellaan ja nautitaan hyvästä ruuasta, juomasta, seurasta ja keskikesän juhlasta. Annetaan silmän levätä juhannuskokon tulenlieskojen leimussa yöttömän yön verhoutuessa ympärillemme ja annetaan suukko rakkaimmille. Me toivottelemme tutuille ja tuntemattomille ihanaa juhannusta näiden kukkaisten tunnelmien muodossa. Pieni juhannustyttömme ja perheemme aloitti juhannuksensa keräämällä ison läjän värikkäitä luonnonkukkia, tosin ei ainakaan vielä juhannustaikoja varten, vaan kauniiseen seppeleeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: