Synttärilahja lunastettu

Synttäripäivän roadtripistä ja täydellisestä illallisesta sekä synttäri-illallisesta veljeni kanssa kerkesinkin jo kirjottelemaan, mutta mites se synttärilahja? Jos totta puhutaan, niin en kyllä kovin hartaasti lahjaa odottanut näissä olosuhteissa. Ihan kuin tässä kaikessa ei olisi jo tarpeeksi? Pitkä loma upeassa lomaparatiisissa ja synttäripäivä täynnä mieleenpainuvaa ohjelmaa sekä napakymppi illallinen. Lari ja Alisa olivat kuitenkin pistäneet parastaan ja idea lahjaani oli kuulemma tullut Alisalta. Alisa kuulemma ymmärtää nämä tyttöjen jutut ja äidin hemmottelukikat isiä paremmin.

Minä pääsin Lovranin vanhan kaupungin kupeessa sijaitsevaan kauneushoitolaan ihka aitoon pedikyyriin sekä manikyyriin. Eikä mitään pelkkää kynsien lakkausta, vaan ihan koko setti jalkahoitoineen kaikkineen. Sillä välin kun minä lilluttelin jalkojani jalkakylvyssä, pidättelin kikatusta, kun varpaita ja päkiöitä raspattiin (kutian jaloista aika herkästi) ja valitsin mieleistäni kynsilakkaa ja glitteriä, surauttivat Lari ja Alisa rattailla sporttibaariin janontaltutusbreikille, olimmehan jäätelöllä käyneet juuri ennen menoani kauneushoitolaan. Mikä mukava lopetus tämä olikaan kolmen päivän mökkihöperyydelle, sillä Alisa sairasti juuri alkuviikosta flunssan korkean kuumeen kera, joten kolme päivää meni lomakodissa makoillessa, nukkuessa tsiljoonaan ja torkkuessa parit pitkät päiväunet per päivä. Hyvin levänneenä sekä jalat ja kädet hoidettuna onkin nyt hyvä jatkaa lomaa taas hivenen aktiivisemman elämän parissa. Suosittelen Kroatiaan matkaavia käymään kauneushoidoissa, mikäli sellaisista tykkää, sillä hinnat olivat vain reilun kolmanneksen Suomen hinnoista ja työn jälki todella hyvää.

Kiitos lahjasta Lari ja Alisa ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: