Ihanaa joulua jokaiselle!

IMG_2116

Nyt ollaan jo aivan joulun kynnyksellä, työt saatu päätökseen ja mekin kerkesimme jo pikaisen yhden yön visiitin tekemään Kuopioon. Kuopiossa bongasimme Joulupukin eriskummallisessa paikassa, mistä päättelimmekin, että tänä jouluna pukki on erityisen anteliaalla tuulella ja mukana joulun lahjakierrokselle ympäri maapallon on ennätysmäärä lahjapaketteja jaettavaksi kaikille lapsille, sillä pukki ei suinkaan tullut meitä vastaan poron ja reen kanssa vaan ajeli meitä vastaan Kuopion paikallisliikenteen bussilla!IMG_2112IMG_2114IMG_2120IMG_2123IMG_2163

Reissultamme palasimme tänään kotiin ja nyt illalla joulupöytään ovat valmistuneet niin sienisalaatti, perunasalaatti, kylmäsavulohiceviche kuin juustokeiton pohjakin. Aamun riisipuurolle on keitetty sekahedelmäsoppa valmiiksi, kinkku on laitettu jo uuniin paistumaan ja vielä valmistumistaan odottaa juhlapöydän kuningatar eli vadelma-puolukkajuustokakku, johon teemme pohjan piparkakuista. Voiko jouluisempaa herkkua enää joulupöytä kruunukseen saada!

IMG_2115IMG_2119

IMG_2125IMG_2127

Tämä postaus on kuitenkin nyt tekstin sijaan enemmänkin kuvakollaasi niistä joulun kuvista ja tunnelmista, joissa me rauhoitumme nyt joulunviettoon. Kaunis, pieni kuusi on koristeltu, joululiinat silitetty ja Alisan suosikit eli pienet joulupukki- ja tonttukoristeet on levitelty pitkin tasoja ja lipastoja. Joulun ajan meillä raikuvatkin lapsen huudot: ”Pukkiiiii!”. Joulun ajalle yksi vedonlyöntikin on pistetty pystyyn nimittäin se, että kauanko menee, kun kuusi on ensimmäisen kerran kumossa pitkin pituuttaan lattialla. Minä olin arvauksessani skeptisempi, mutta toivotaan, että kuusi saa seistä kauniina pystyssä läpi joulun eikä sen oksilla ja latvassa kiipeilisi ainakaan yksikään vilkas taapero heti valvovan silmän välttäessä.

IMG-20171223-WA0009

Läpi joulun ajan jouluumme kuuluvat myös kiireettömät kohtaamiset sukulaisten kanssa kahvipöydissä ja joulun tunnelmissa, mutta huomisen vietämme ihan vain meidän pienen perheen voimin täällä kotosalla. Huomenna saamme herätä jouluaattoon omasta sängystämme vastapaistetun kinkun tuoksuun, mikä on varmasti saanut Nalan ainakin aivan sekaisin ja ehkä meillä muillakin on sitten jo kiire maistamaan ensimmäiset siivut kinkusta. Nyt kuitenkin näiden jouluisten kuvien myötä toivotan jokaiselle ihanaa, kiireetöntä ja maistuvaa joulua, palataan sitten pyhien jälkeen taas uusien juttujen kera tänne blogin sivuille!

IMG_2141

IMG_2149IMG_2142

P.S. Postauksen kuvissa meillä on uuden uutukaiset joulupaidat päällä ja Alisalla tietysti uusi tonttutytön mekko, jotka tilasimme meille jo monta viikkoa sitten, kun joulukreisit naapurimme julkaisivat Facebookissa mahtavat kuvat heidän tilaamistaan joulupaidoista. Naapurin mies postasi kuvan omasta paidastaan vielä oikein Larin aikajanalle kuvatekstillä ”In your face!” Kun haaste on heitetty, pitihän siihen vastata, joten naapurit: täältä pesee! Hyvää joulua!IMG_2162

IMG_2152_1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: