Blogin vuosi 2017

Nyt olisikin aika himpun verran kurkata, millainen oli blogin vuosi 2017. Kerroin jo vuoden 2017 tilinpäätöstä käsittelevässä postauksessa omasta mielestäni ne viime vuoden huippuhetket, mieleenpainuvimmat tarinat sekä sykähdyttävimmät kokemukset, mutta nyt onkin aika kurkata verhon taakse teidän lukijoiden näkökulmasta eli mikä teitä kiinnosti ja mistä tykkäsitte?

Teitä lukijoita viime vuonna riitti taas mukavasti, lukijakunta kasvaa tasaisen verkkaiseen tahtiin ja uusia lukijoitakin on löytynyt lukijakuntaan mukaan, joten myös uusille lämpimästi tervetuloa. Itse asiassa vierailijoita blogissani vuonna 2017 oli aikalailla tasan 40 prosenttia enemmän kuin vuonna 2016 ja tuosta luvusta olen tietysti superiloinen! Blogini koko historian vilkkaimmat kuukaudet olivat päättyneen vuoden marraskuu sekä joulukuu, jolloin te lukijat teitte kävijäennätyksen ensin marraskuussa ja heti perään uuden ennätyksen joulukuussa. Tämä siis kertoo ainakin siitä, että olette pitäneet suunnasta, johon blogia olen yrittänyt kehittääkin; teitä paremmin palvelevaksi samalla kun itse saan toteuttaa rakasta harrastustani ja toivonkin että rakkaus kirjoittamiseen näkyy teksteissäni.

Vuoden 2017 aikana julkaisin blogissani 186 postausta, mikä tarkoittaa pyöristettynä noin 3,6 postausta viikossa. Aikalailla siispä joka toinen päivä blogiini on ilmestynyt uutta luettavaa. Seuraavaksi lista vuoden kymmenestä suosituimmasta postauksesta teidän mielestänne eli mitä te luitte eniten:

 

  1. Unet villalla: hyvästi vilu, hyvästi hikoilu! + alennuskoodi
  2. Lapsiperheen irtiotto arjesta: mitä kaksi kuukautta Kroatiassa maksaa?
  3. Mitä lahjaksi miehelle? 13 joululahjaideaa!
  4. Suomalaista sänkyä etsimässä + alennuskoodi!
  5. Ovesta tonttu kurkistaa…
  6. Makuuhuoneemme kruununjalokivi – uusi sänky! + alennuskoodi!
  7. Hyvästi patjan aiheuttamat selkäsäryt! Oikeanlaista nukkumisergonomiaa futonilla
  8. #MVkaikkipeliin – taistelu syöpää vastaan
  9. Miten säästää rahaa unelmasi toteuttamiseen? Säästövinkit x 10 sekä yksi extravinkki!
  10. Kroatiaan saavuttu

Luetuimpien postausten joukosta suurin osa on loppuvuoden satoa, joten tästä voidaan ehkä päätellä, että suunta on ollut oikea ja samalla, kun olen elämämme tarinoita kirjoittanut luettavaksi blogiin, olen onnistunut myös tavoittamaan kanssanne saman aaltopituuden ja siitäkös vasta iloiseksi tulenkin. Myös yhteistyöpostausten suosio yllätti, mutta tässäkin ehkä pääsemme siihen, että blogissani tosiaan suosittelen vain sellaisia tuotteita, joita me oikeasti käytämme ja olemme itse ne hyväksi todenneet, joten niistä on helppo kirjoittaa myös blogiin niin, että voin suoraselkäisenä seisoa sanojeni takana. Vuoden luetuimmaksi postaukseksi noussut ’Unet villalla: hyvästi vilu, hyvästi hikoilu!’-postaus meni itse asiassa heittämällä kärkeen, kun puhutaan koko blogihistoriani suosituimmasta postauksesta.

Luetuimpien postausten joukossa kuukaudesta ja vuodesta toiseen pintansa pitävät myös kaksi superhyvää perinnereseptiä menneiltä vuosilta eli Vanhan ajan kuutamopuuro ja mehukeitto taipuu myös jälkiruuaksi sekä Perinneruokaa savolaisittain: Perunakukkoa padassa. Nämä reseptit ovat ehdottomasti suosituimpia blogissani ja vaikka postaukset olen kirjoittanut jo vuonna 2015, niin reseptejä luetaan blogistani lähes päivittäin edelleen. On ihana tietää, että siellä ruudun toisella puolellakin on perinneruokien rakastajia!

 

Olen myös saanut teiltä palautteita ja kommentteja, joita minulle saa edelleen lähettää. Kommentoikaa postausten alle blogiini, Facebook-jakoihin, Instagramiin tai lähettäkää sähköpostia. Kaikki palaute ja kommentointi on tervetullutta ja luen juttujanne aina ilolla! Monesti olen miettinyt, että tekemäni työ blogin parissa on kaiken sen vaivan arvoista, jos voin olla avuksi edes yhdelle lukijalle siellä ruudun toisella puolella. Tähän ajatukseeni liittyen yksi kommentti viime vuodelta onkin jäänyt mieleeni ihan erityisesti ja sen haluan vielä tähän nostaa erikseen näkyville, sillä tulin tuosta kommentista niin iloiseksi, että hyvä etten volttia hypännyt istuviltani, kun tuon palautteen luin:

 

”Suunnittelemme ensi keväälle pitkää automatkaa Kroatiaan koiran kanssa. Blogistanne on ollut ihan älyttömästi iloa ja hyötyä ajatellen suunnitelmiamme. Olimmekin ajatelleet etsiä lomahuoneiston Opatijan rannikolta. Bloginne kautta asia varmistui. Onhan siellä niin paljon nähtävää ja tekemistä luonnossa viihtyville koiraihmisille. Haluamme lämpimästi kiittää Teitä kaikkia kun olette näin avoimesti ja hienosti jakaneet matkakokemuksenne. Meille tuo kaikki tieto on tullut hyvään tarpeeseen.

Ps. Automme on teidän autonne kaksoisveli! Sama auto väriä myöten.”

Sosiaalisen median suhteen olen ollut aina hieman hidas heräilemään uusiin juttuihin, joten vasta viime vuonna loppuvuodesta loin itselleni ja blogilleni oman Instagram-tilin. Otathan siispä seurantaan Instagramin puolella profiilini ’Katriina Tammilehto💠Vesta box’ @vestaboxofficial, johon pyrin uusien postausten lisäksi päivittämään myös kuvamateriaalia arjestamme blogipostausten ulkopuolelta. Instagramin lisäksi blogini sivu löytyy edelleen myös Facebookista (@vestaboxofficial), jonne myös päivittelen uusimmat jutut heti ensimmäiseksi. Ensi vuonna tarkoitus on jälleen laajentaa sosiaalisen median kenttää ja katsotaan, mikä somepalvelu pääsee käsittelyyni seuraavaksi.

Kiitos teille lukijoille sekä myös yhteistyökumppaneilleni vuodesta 2017, joka on nyt niputettu näppärästi pakettiin. Käännetään katseet tähän uuteen vuoteen ja toivottavasti tänä vuonna te nykyiset lukijat löydätte tekstien äärelle yhä uudelleen ja myös uusia lukijoita löytää blogiini. Tehdään tästä vuodesta taas hieman edellistä parempi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: