Treffit 3/12: Tuuritreffit

IMG_3023

Maaliskuun treffeiksi oli itse asiassa alun perin aivan muunlaiset suunnitelmat, mutta ne vaihtuivatkin lennosta johonkin ihan muuhun, mitä alun perin olin miettinyt. Siirrettäköön alkuperäiset suunnitelmat jollekin toiselle kuukaudelle etäämmäksi odottelemaan ja hyvähän tästä näinkin tuli, kun vietimme Tuuritreffit. Eipä yhdessä vietetty aika aina sen kummempia puitteita tarvitse.

 

Sovin ensi alkuun tapaamisen blogini yhteistyökumppanien kanssa Alavudelle, missä kahvittelimme jutellen ummet ja lammet kaikesta maan ja taivaan väliltä ja tuli siinä hieman juteltua asiaakin yhteistyökuvioista sopien eli tuon tapaamisen tiimoilta blogiini onkin tässä kevään mittaan tulossa vietävän herkullisia juttuja. Tapaaminen oli sovittu jo aamupäiväksi, joten sen jälkeen meille jäi hyvin aikaa viettää siihen samaan syssyyn maaliskuun treffimmekin, sillä olihan lapsikin sopivasti hoidossa ja meillä oli aikaa toisillemme täysin lapsivapaassa moodissa.

DSC_0568[1]

Niinpä, kun Alavudella jo olimme, suuntasimme minnepä muuallekaan kuin Keskisen valtakuntaan Tuurin kyläkauppaan. Viime visiitistä omalta osaltani oli kulunut jo yli 15 vuotta ja Larille vierailu oli ensimmäinen laatuaan, joten niinpä kiersimme putiikin läpi ihan laitoja myöten osasto osastolta. Vaikka ensin ajattelimme, että eihän tänne tarvitse ottaa edes ostoskoria mukaan kierrokselle, tulimme hyvin äkkiä kuitenkin toisiin ajatuksiin ja Lari kipaisi hakemaan oven pielestä ostoskärryt, johon sitä tavaraa sitten pikkuisen kertyikin. Mukaamme tiensä löysivät ainakin uusi keittiöveitsi, pääsiäistiput, rairuohon siemenet, narsissit, uimakengät sekä taaperon kesäkengät. Kun kerta halvalla sai niin mikä jottei!

DSC_2067[2]

Ostosreissu oli sen verran pitkä, että taksikuljetuksenhan tuolla myymälässä olisi tarvinnut. Tai sitten kyläkaupan sisälle voisi rakentaa sähköjunaradan, jonka kyydissä hallia voisi kiertää ympäri ja katsella, että näkyykö jotain mielenkiintoista ostettavaa. Itseä kiinnostavilla osastoilla voisi jäädä junan kyydistä pois katselemaan tavaroita sekä poimimaan kirsikat kakun päältä ja sitten taas voisi jatkaa junalla matkaa seuraavalle etapille.

DSC_2068[1]

DSC_0584[1]

Kun pääsimme vihdoin kassan kautta pihalle myymälästä, suuntasimme vielä saman pytingin sisältä löytyvään Vesan ravintolaan, josta hyvällä hinta-laatusuhteella saimme maistuvan treffipäivällisen, minulle lohta ja Larille possun kasleria. Ravintolassa istuskellessamme, juomia hörppiessämme ja ruokia odotellessamme ihmettelimme ruokasalin seinille maalattua maisemakuvaa, jossa peltoja ympäröi vuoristojen tasainen rivi. Ihmettelin ääneen, että mistähän taiteilija on nuo vuoret keksinyt tänne Etelä-Pohjanmaalle, johon Lari totesi, että no kyllähän Keskinen ne vaikka rahalla sinne rakentaa, jos haluaa. Ei ollut vielä ainakaan rakentanut, sillä lähtiessämme kotimatkalle, olivat pellon ympärykset edelleenkin tyhjää täynnä eikä vuoristoja paljoa näkynyt. Aakeeta laakeeta siellä edelleen oli.

 

Meillä oli tosi kiva päivä Alavudella ja Tuurin kyläkaupassa. Nyt sitten huhtikuun treffejä odottelemaan ja mitähän kivaa sitten sinne keksitäänkään!

 

 

 

6 Replies to “Treffit 3/12: Tuuritreffit”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: