Jurahevari perheessämme!

Screenshot_20181101-210312

Perheessämme asuu jurahevari. Vai asuuko niitä oikeastaan meillä kolme? Perinteiset Muumit ja Fröbelin palikat ovat nimittäin saaneet rinnalleen kilpailijan heviä soittavista dinosauruksista. Alisa on viime aikoina ihastunut Hevisaurusten kappaleeseen Viimeinen mammutti ja tulipa viime viikolla loppuviikosta sitten mieleen, että milloinkohan Hevisaurukset keikkailevat seuraavan kerran Jyväskylässä, sillä olisihan se nyt hieno kokemus pienelle jurahevarille päästä näkemään nämä omituiset hahmot livenä ja nauttimaan mukaansa tempaavasta musiikista. Katsottiin siispä saman tien netistä Hevisaurusten tulevaa keikka-aikataulua ja nyt on pakko sanoa, että kerrankin kävi aika ihmeellinen tuuri, sillä Hevisauruksilla oli Jyväskylän Sepässä ilmaiskonsertti sunnuntaina! Oli siispä helppo päättää, että sinnehän meidän poppoo suuntaisi seuraavaksi.

DSC_0064

Dinoja oli saapunut katsomaan lauma muitakin lapsia ja lavan edessä raikuivat odottavan vaativat ja intoa pursuilevat Hevisaurus-huudot, kun lapset odottivat idoleitaan saapuvaksi lavalle. Alisa katsoi keikan Larin hartioilla nököttäen, jotta näki lavalle ja vaikka etukäteen mietin, että säikähtäisikö Alisa näitä hahmoja nähdessään heidät elävänä edessään, osoittautui huoleni aivan turhaksi. Alisa vispasi ja heilutti käsiään ja taputti ja lauloi mukana. Alisa silminnähden nautti musiikista, joka selvästi iski lujaa Alisan rytmisoluihin ja lapsi tuijotti mielenkiintoisia hahmoja herpaantumatta koko keikan. Hevisaurus ei särkenyt meidän vanhempienkaan korvia, joten tätä fanitusta minäkin kannatan! Näitä biisejä on ihan kiva itsekin kuunnella kotona, joskaan ei nyt ihan non-stoppina sentään.

Screenshot_20181101-210359

Fanipisteeltä ostetusta Milli Pilli-paidasta tuli lapsen suosikki, jota voisi pitää päällä vuorokaudet läpeensä, Hevisaurusten nimmarikortti oli niin iso ylpeydenaihe, että se piti viedä maanantaina päiväkotiin kavereille näytettäväksi ja kotona pitäisi aamusta iltaan soida Viimeinen mammutti, Lisko Disko ja Juranoid. Taitaa mennä Joulupukin konttiin musiikkiin rakastuneelle lapsellemme lahjapaperiin käärittynä parit cd-levyt ja Muumien musiikkikokoelmat taitavat saada kaveriksi paljon dinoheviä! Niin se vain taipuu hevikin 2-vuotiaan makuun sopivaksi.

One Reply to “Jurahevari perheessämme!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: