Vesta box pähkinänkuoressa

Olen Katriina, mutta minut tunnetaan paremmin lempinimellä Kati. Olen ruuhkavuosien pyörteissä tasapainotteleva perheenäiti, joka käsissään pallottelee samaan aikaan toimistotyön, blogiyrittäjyyden, päiväkotiarjen ja perhe-elämän jonglöörinpalloja. Pieneen perheeseeni kuuluvat aviomies Lari, tyttäremme Alisa sekä karvaturrilapsosemme Nala-koira.

 

Antiikin Roomassa Vesta oli kotilieden jumalatar, jota palvottiin kodeissa kotilieden äärellä. Vestan seurassa tavattiin kuvata usein aasi, sillä Vestaa pidettiin myös leipurien suojelijana, ja Roomassa myllynkiven pyörittämiseen käytettiin usein aaseja. Antiikin aikaan tulenteko oli yhä vaivalloista ja tästä syystä kotien tulisijoissa tulta pidettiin yllä ympäri vuorokauden. Siksi Vestalla oli keskeinen sija jumalten joukossa ikuisen, pyhän tulen ylläpitäjänä. Vesta boxinkin monet tarinat syntyvät nimenomaan keittiön lieden lähettyvillä sekä ruokapöydän äärellä sormet jauhoissa ja taikinassa, suupielet kastikepisaroissa sekä posket kermavaahdossa.

 

Vesta box on elämän pieniin iloihin tarttuva perheblogi, jossa ote on reilusti positiivisten fiilisten puolella. Blogissa tämä äiti tuo esille tarinoiden ja kuvien muodossa perheensä toilailuja niin arjessa kuin juhlassa. Teksteissä varmasti näkyy myös innostuva, temperamenttinen ja kirjoittamiseen, ruokaan sekä elämään intohimolla suhtautuva persoonani. Blogini vakituisia aihepiirejä ovat muun muassa perhe-elämään, ruokaan, matkailuun, luontoon sekä ulkoiluun liittyvät asiat. Nala tietysti seikkailee ahkerasti myös blogini tarinoissa. Blogissa iloitaankin elämästä perheen kanssa ruokapöydän ympärillä, unelmoidaan rohkeasti, matkustellaan mahdollisuuden sattuessa kohdalle, sukelletaan lapsiperhearjen pyörteisiin elämänmakuisin tarinoin ja erityisesti arvostetaan perheen yhteistä aikaa.

 

En halua elää vain harmaata arkea, vaan yritänkin huomata arjessa sen hienouden ja ne upeat hetket, joista kannattaa pysähtyä nauttimaan. Kevään ensimmäiset leskenlehdet, kesän lämpöinen aurinko ja loputon valo, syksyn ruskan upea väriloisto ja talven kipakat pakkaspäivät ovat kaikki niitä hienouksia, joita kannattaa jäädä ihastelemaan eikä vain kulkea elämäänsä läpi kuin ravihevonen konsanaan laput silmillään. Arjenkin keskellä mielialaa nostattavat kutkuttavat lomasuunnitelmat, oman lapsen leveät hymyt sekä päätä huimaava kasvu ja kehitys sekä oman koiran loputon ilo ja rakkaus. Väriä ja iloa elämään tuovat toki myös aviomies, ystävät ja perhe, joita ilman elämä voisi olla aika harmaata ja tasapaksua. Rakastan siis elämää ja siitä nauttimista ja blogissani tuonkin esille kaikkia niitä asioita, jotka ovat hyvä syy hymyyn.

 

Toivottavasti myös sinä blogini lukijana saat blogistani inspiraatiota ja vinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin sekä käytännön että ajatuksenkin tasolla. Ajatuksesi voit myös jakaa kanssani kommentoimalla kirjoituksiani tai lähettämällä sähköpostia.

 

Yhteistyöehdotukset sekä risut ja ruusut voit lähettää minulle sähköpostilla osoitteeseen tammilehto.katriina(at)gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: